Kursusaktiviteter


Jeg tilbyder kurser med afsæt i forskellige genre og maleteknikker – henvendt til såvel nybegyndere som den mere erfarne kunstner. Med stort, fagligt kendskab til produkter, farver, maleredskaber og teknikker guides du gennem alle maleriets faser. Er uddannet Golden Artist Educator i New Orleans og specialist indenfor farver og medier.

ONLINE KUNSTSKOLE

På Kunstskolen CreateArt Academy kan du deltage online og følge en stor palette af malekurser og teknikvideoer med højt fagligt indhold. Se alle kurserne når du har tid og i det tempo, der passer dig. Se mere om kunstskolen her.

FYSISK UNDERVISNING

Der undervises i grundlæggende teknikker, forskellige malemetoder eller efter ønske om tema og individuelle udtryk.
Kurser tilpasses det enkelte arrangement og henvender sig både til private, virksomheder og institutioner. Privatundervisning tilbydes på timebasis.

Malekurser i mit eget atelier

Du kan tilmelde dig et malekursus alene eller samle et hold på 5-8 personer, du ønsker at dele oplevelsen med. Ønsker du et privat arrangement, så kontakt mig venligst på telefon eller mail. Har du lyst til at hoppe på et af de mange kurser, der udbydes i løbet af året, kan du se kursusprogrammet her.

Undervisningen finder sted i mit atelieret hos CreateArt, Industrivej 22 F i Slangerup – tæt ved mose og nær Lystrup skov. Her er de mest optimale forhold for afholdelse af kurser – atelier med dagslys, staffelier, borde, klapstole og div. redskaber til rådighed samt gode køkken og toiletforhold.

Malekurser i jeres lokaler

Jeg underviser også gerne i jeres lokaler – i virksomheder, hos kunstforeninger og på uddannelsesinstitutioner. Der er næsten ingen begrænsninger – så kontakt mig gerne for et teambuilding forløb, veninde-arrangement, polterabend, mor og barn arrangement - eller en hvilken som helst anden anledning. Ønsker du at høre mere - så kontakt mig venligst på telefon eller mail.