Gå på opdagelse i galleriet


Alle malerier er unikke og originale værker. Billederne er inddelt i kategorier, som en fællesnævner for de forskellige malerier. Se venligst kategorierne abstrakte eller naturalistiske malerier, hvis du er på udkik efter en bestemt stilart.

 Bestillinger

Finder du ikke det du søger - eller ønsker du at bestille et maleri i et bestemt mål, eget farvevalg og stilart, så kontakt mig venligst på mail vivi.amelung@gmail.com

The ultimate collection

Inspireret af den nordiske natur

Nature Calls

Naturens univers og livscyklus

Vingesus

Livets store øjeblikke

Wild Expressions

En verden i forandring


Kvalitet, materialer og priser

Jeg sætter stor pris på gedigent håndværk og vælger mine materialer med stor omhu. Ved salg af malerier medfølger et certifikat med beskrivelse af de enkelte værker.

Der males kun på dansk el. italiensk produceret kvalitets lærreder med professionelle akryl- og oliefarver af den højeste kvalitet. Enkelte værker er malet på Ampersand kunstnerpaneler i museumskvalitet.

Malerierne afsluttes med 3 gange UV bestandig lak og monteres med professionelt ophæng. Malerier kan ses på udvalgte udstillinger eller i mit atelier efter aftale.

Ønsker du at se malerierne i mit atelier, hjemme hos dig selv privat eller i virksomheden - så kontakt mig venligst på mail vivi.amelung@gmail.com

Priser: Str. 40x40 cm. kr. 2.500,- str. 60x80 cm. kr. 6.500,- str. 90x120 cm. kr. 13.900,- Priserne er vejledende, da materialevalg og stilart har indflydelse på prissætningen. Kontakt mig venligst for oplysning om pris, på det/de værker der har din interesse. Det er muligt at købe enkelte malerier som Glicé print eller optrykt på lærred i begrænset antal.

Figurative malerier

Billedet her er beskåret

Abstrakte malerier

Billedet her er beskåret

Giclée kvalitetsprint

Billedet her er beskåret

Malerejsen

Billedet her er beskåret

Copyright © 2021 Vivi Amelung - Alle rettigheder forbeholdes. Billeder og malerier er beskyttet i medfør af gældende dansk lov om ophavsret.